Landsort Öja Skravleviken Gästhamn

Djup
2.5 m
Platser
30
Sjökort
6171 SW
Service
Bastu
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Kafé
Kiosk
Livsmedel
Toalett
Trådlöst bredband
Tvättstuga
Utkörning av livsmedel
Hamn i Skravleviken på Öjas nordvästsida. Öppet 15/6-15/8. Övrig tid kontakta via telefon.

Förtöjning

Ankring, Boj

Prisinformation

Betalning 265 – 315kr beroende på bredd, annat pris vid förtöjning långsides. El 50kr.

Landsorts fyr- och lotsplats – vårt lands äldsta. Lotsplatsen etablerades här redan 1535. Fyren, som ännu används, byggdes 1678. Fågelstationen. Träkapell med altartavla målad av Axel Sjöberg. Labyrinten, skulpturutst. i naturen. Badtunna, visning av kanon från kalla krigets tid. Visning av kanon, ERSTA-batteri fr 70-talet, efter överenskommelse med hamnguide. R.estaurang Svedtiljas i gamla Lotstornet. Boka boende i det gamla tornet på den södra delen. Guidade visningar i fyren. Cykeluthyrning.

Landsort Öja Skravleviken Gästhamn

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård