Seglarhotellets Gästhamn, Sandhamn

Djup
2.5 m
Platser
33
Sjökort
6143 SE, 6144 NW
Service
Badplats
Bastu
Bensin
Diesel
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Kafé
Kiosk
Latrin
Miljöstation
Restaurang
Sjömack
Sjömack Bensin
Sjömack Diesel
Sugtömning
Toalett
Toalett (RWC)
Trådlöst bredband
Tvättstuga
Utkörning av livsmedel
Sandhamn Seglarhotells gästhamn är öppen året runt för alla. Under sommarhalvåret är vår online-bokning öppen på samtliga platser. Sandhamn Seglarhotell har en egen gästhamn avsedd för hotellets och våra restaurangers gäster. Hamnen är belägen längst österut i Sandhamn och har 33 platser i varierande storlekar. Det är ingen vanlig gästhamn utan här vill vi att du ska känna dig som Seglarhotellets gäst med tillgång till många av hotellets bekvämligheter och förmåner.

Förtöjning

Fast akterförtöjning, Långsida

Prisinformation

Från 260 kronor.

Som hamngäst hos oss vill vi verkligen att du ska känna dig som vår hotellgäst. Väl tilltagna duschar, toaletter och bastu (igångeldad mellan 16.00-20.00) hittar du inne i vårt Sea Club-område där du även sommartid hittar vår utomhuspool och Poolbar. Vill du hellre duscha, bada och relaxa i vår SPA & Gym-avdelning på hotellet går det förstås också bra mellan klockan 8.00-16.00. Reducerat pris: 150 kr/vuxen och barn (upp till 12 år) 75 kr/barn.

Observera att under lågsäsong kan hotellet och spaavdelningen vara stängda vissa dagar.

Seglarhotellets Gästhamn, Sandhamn

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård