Trosa Gästhamn – Ställplats

Ställplatser
Service
Badplats
Bankomat
Bastu
Buss
Båtlyft
Båttillbehör
Båtvarv
Dusch
Eluttag
Fiske
Färskvatten
Gasol
Kafé
Kiosk
Latrin
Livsmedel
Mastkran
Miljöstation
Motorservice
Restaurang
Sjömack
Sjömack Bensin
Sjömack Diesel
Ställplats husbil
Sugtömning
Toalett
Toalett (RWC)
Trailerramp
Trådlöst bredband
Tvättstuga
Utkörning av livsmedel

Trosa Gästhamn är en levande hamn belägen mitt i den pittoreska staden Trosa som med sin historia sträcker sig hela vägen tillbaka till 1300-talet. I Trosa erbjuds du som gäst många spännande kulturminnen och en levande stad året om, med ett stort utbud av butiker, restauranger, hotell och sevärdheter.

Hamnen är belägen där Trosaån mynnar ut i havet och en fantastisk skärgård tar vid. Här finner ni en skyddad hamn och ett brett utbud av både aktiviteter och upplevelser för hela familjen med ett upplevelsecenter som erbjuder uthyrning av kajaker, SUP och mycket mer samt en stor gräsyta med volleybollplan och lekplatser för hela familjen precis intill Gästhamnen.

I hamnen finns även generöst med ställplatser för husbilar på två separat platser, antingen vid vattnet i anslutning till Edanöbron eller direkt i anslutning till Trosa gästhamns café & Bistro.

Gästhamnen erbjuder dig som besökare fullständig service, vilket bland annat innefattar toaletter, dusch, mini-livs, café & bistro och bra lekplats för barnen. Här finns även aktiviteter som tex kanotuthyrning och StandupPaddleboards. Härifrån utgår också Blå Tåget som är en populär attraktion för familjer och som tar er på en rundtur i Trosa.

Trosa är levande stad året om som blommar upp till en fantastisk sommarstad. Från hamnen har du gångavstånd till småbutiker, livsmedelsbutiker och systembolag. Staden har även ett rikligt utbud av restauranger, caféer och hotell.

Prisinformation

Trosa Gästhamn – Ställplats
Annons
Annons - Dockan Marina - Gästhamnen mitt i Malmö cityAnnons - Dockan Marina - Gästhamnen mitt i Malmö city
Annons
Annons - Glad sjösäker sommar!Annons - Glad sjösäker sommar!
Annons
Annons - Få maten till skärgården!Annons - Få maten till skärgården!
Annons
Annons - KustbevakningenAnnons - Kustbevakningen