Gästhamnsguiden

boat-g2804d8efa_1920

Gästhamnsguiden ger dig information om drygt 400 klassificerade gästhamnar i hela landet. Dels i den tryckta guiden, Nordens största, som delas ut till alla Svenska Kryssarklubbens medlemmar samt gratis i hamnarna. Hamnarna presenteras också i digital form, både på www.gasthamnsguiden.se och i våra appar.

Guiden är framförallt en informationskälla för dig som båtgäst. Här kan du hitta all nödvändig information om Sveriges gästhamnar. Men den är också redaktionellt styrd i form av artiklar och reportage om öar och upplevelser. Svenska gästhamnar står inför en kraftig utvecklingsfas. Sedan 2001 har antalet gästnätter ökat från 900 000 till 1,7 miljoner.

Nya stadsmarinor, restauranger, boenden och upplevelser kommer till i anslutning till hamnarna. Gästhamnen är porten till destinationen. Detta ställer krav på hamnarna då båtturismen ser annorlunda ut än tidigare. Gästerna ställer större och större krav på service och upplevelser i hamnarna. I den här utvecklingen ska Gästhamnsguiden spela en viktig roll. Genom att ge båtgästerna ett enkelt verktyg att få fram information om hamnarna hoppas vi kunna bidra till en bättre semester.

Varmt välkommen till nya gästhamnsguiden, och tyck gärna till om oss.

Klicka här om du vill ta bort ditt användarkonto.

Team Gästhamnsguiden