Arkösund Kajen Gästhamn

Djup
3 - 20 m
Platser
200
Sjökort
621 SW
Service
Bastu
Dusch
El
Lift
Motorservice
Ramp
Sjömack
Sug
Tvättstuga
WC
Hej! I år har gästhamnen bytt ägare till Arkösunds Hamn. Där med har det blivit lite ändringar. Telefonnummer: 073 536 98 84 nås vi på för reservation av plats och övriga ärenden. Öppettider är 8:00-20:00. Betongbryggor m el o vatten utlagda öster om den gamla piren. Öppet 1/5-30/9. ANKRING FÖRBJUDEN. ”ALL INCLUSIVE” (Förbokning, Internet, bryggplats, el, vatten, bastu, dusch, toalett, tvättstuga, hjälp vid ankomst/avgång/tankning, tenderbåt.)

Förtöjning

Fast akterförtöjning, Långsida

Prisinformation

Grundavgift: 220 kr. Tillägg beroende på längd.

Arkösund Kajen Gästhamn

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård