Birka Gästhamn

Djup
3 m
Platser
40
Sjökort
111SE
Service
Dusch
Färskvatten
Kafé
Restaurang
Toalett
Vid pålad brygga norr om Ångholmens udde, tillika Björkös västudde. Markerat grund nära bryggan i SW. Öppet 1 juni-31 aug.

Förtöjning

Ankring

Prisinformation

150 kr/dag.

200 kr/dygn.

Kom och upplev Birka vikingastaden! Gå en rundvandring med guide, strosa runt i vårt vikingatida kvarter eller njut av den fantastiska natur som Björkö erbjuder. Se hemsida för program och öppettider. Varje lördag i juli har vi helgrillad vildsvin. Det finns även båttaxi att boka.

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård