Daftö Gästhamn

Djup
2 m
Platser
10
Sjökort
935 E
Service
Bankomat
Bastu
Buss
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Kafé
Kiosk
Livsmedel
Miljöstation
Restaurang
Toalett
Toalett (RWC)
Trådlöst bredband
Tvättstuga

Här kan du lägga till med båten och hamna mitt i ett piratäventyr fyllt av tång och salt. På Daftö finns aktiviteter för hela familjen, nöjesparken Daftöland, pool, restauranger och butik. Din båtplats bokas och betalas via Dockspot, plats kan bokas fram till kl. 10:00 på ankomstdagen. Det finns även möjlighet att boka drop in i mån av plats, detta görs via telefon till receptionen.

Incheckning sker från kl 12:00 på ankomstdagen och utcheckning sker innan kl 12:00 på avresedagen. I Gästhamnen kan du med båt upp till 11 m (30-34 fot) lägga till. Bommarna är 8 meter långa och alla platser har ett djup på minst 2 meter. Mellan bommarna är det ca 4,5 meter.

I priset för båtplatsen ingår tillgång till servicehus, ström samt resortband med tillgång till de ledarledda aktiviteterna under sommaren och storhelger. Vid ankomst finns information på båtbryggan om incheckning och hur du hämtar ut ditt resortband för vistelsen.

Förtöjning

Bom

Prisinformation

Dygnspris från 275 kr/natt.

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan Marina - Gästhamnen mitt i Malmö cityAnnons - Dockan Marina - Gästhamnen mitt i Malmö city
Annons
Annons - Glad sjösäker sommar!Annons - Glad sjösäker sommar!
Annons
Annons - Få maten till skärgården!Annons - Få maten till skärgården!
Annons
Annons - Ska du ut på sjön med vännerna?Annons - Ska du ut på sjön med vännerna?