Fjällbacka Gästhamn

Djup
1.5 - 5 m
Platser
180
Sjökort
934 SE
Service
Bankomat
Bastu
Buss
Båtlyft
Båttillbehör
Båtvarv
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Gasol
Kafé
Kiosk
Livsmedel
Miljöstation
Motorservice
Restaurang
Sjömack
Sjömack Diesel
Sugtömning
Toalett
Trailerramp
Tvättstuga
Fjällbacka har en av Bohusläns allra finaste och mest centralt belägna gästhamnar med fyra gästbryggor. Två pontonbryggor vid centrum, en brygga vid brandparken samt utsidan Badholmen. Betalning sker genom Dockspot eller till hamnvärd. Vid betalning erhålls en kod som ger gästen tillgång till dusch/wc och sopskåp. Det finns ett litet hamnkontor mellan pontonbryggorna vid centrum och ett på Badholmen. På Badholmen finns bastu, tvättstuga, kiosk och enklare servering. OBS! Tvättstugan är öppen under kioskens öppettider och måste förbokas.

Förtöjning

Ankring, Boj, Långsida

Prisinformation

Se hemsida www.turistenvast.se

Det majestätiskt 76 meter höga Vetteberget som reser sig över Ingrid Bergmanstorg är ett landmärke för sjöfarare sedan urminnes tid. Det finns en trappa upp till Vetteberget. Dit leder den 200 m långa Istidssprickan Rameklovan numera kallad Kungsklyftan efter Oscar II:s besök 1887. Här inspelades delar av Ronja Rövardotter. På torget nedanför hittas en byst av Ingrid Bergman där av sitt namn. Gå Fjällbackavandring i Camilla Läckbergs spår, åk guidad båttur, sälsafari, åk till Valö och vandra Valöleden eller upplev de underbara Väderöarna. Bra utbud av restauranger och shopping under hela året.

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård