Grinda Gästhamn

Djup
2 - 6 m
Platser
140
Sjökort
6143 NW
Service
Bastu
Båttillbehör
Eluttag
Färskvatten
Kafé
Kiosk
Latrin
Livsmedel
Restaurang
Sugtömning
Toalett
Hamnen är belägen i Hemviken på öns västra sida. 2020 Stod vårt Aktivitetscentra klart med 2st nya duschar samt en toalett. Där hyr vi ut kajaker, SUP och kanoter. Vi har försäljning av enklare båttillbehör, café och glass. Vill du aktivera dig ytterligare så kan du besöka södra delen av ön vid vårt Utwärdshus där vi har öppnat ett utegym. Öppet; Veckoslut (fre-sön) 8/4 – 29/5 Dagligen 1/6 – 4/9 Veckoslut (fre-sön) 9/9 – 30/10

Förtöjning

Boj, Fast akterförtöjning

Prisinformation

Från 200 kr / natt beroende på säsong
100kr/dag
Bastu 500 – 1000kr/gång

Grinda har fantastisk fina promenadstråk, underbara badklippor och mycket orörd natur att ströva runt i. Det finns Lanthandel, café och 2 restauranger. I hamnen finns det el på bryggorna, färskvatten i kran i anslutning till hamnen.

Vill du aktivera dig kan du hyra kajak eller SUP paddle board eller träna i vårt härliga utegym som ligger beläget på södra delen av ön.

Det pampiga Grinda Wärdshus är inrymt i ett av de största stenhusen i skärgården. Boende; Hotell, Utwärdshus och Logi, stuga, tältplats, gästhamn.

Grinda Gästhamn

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård