Husarö Gästhamn

Djup
0.4 - 3 m
Platser
15
Sjökort
612 SW, SE
Service
Eluttag
Gasol
Kafé
Kiosk
Livsmedel
Miljöstation
Sjömack
Sjömack Bensin
Sjömack Diesel
Trådlöst bredband
Gästhamnen är en pontonbrygga med Y-bommar. Varierande djup i hamnen. Se upp för betongfästen för bryggan. Den ursprungliga byggnaden med affär och restaurang brann ner 2006 och sedan dess har bygglov överklagats. Öppet 10-18 högsäsong. Drivmedel kan köpas med kortautomat året runt.

Förtöjning

Ankring, Bom

Prisinformation

Dag 60 kr, Dygn 120 kr, El 50 kr

Husarö är en betagande idyll i yttre skärgården. Gammal bebyggelse samt ett Lotsmuseum med historisk utställning. Kortautomat för drivmedel året runt. Båt t/fr Stockholm m fl platser, Waxholmsbolaget och Cinderella. Sjöstationen tjänstgör som ett minilivs på ön. Trots sin storlek finns livsmedel med enklare café och de kan även servera en måltid.

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård