Kallviken Gästhamn

Djup
3.7 m
Platser
10
Sjökort
Service
Badplats
Toalett

Välkommen till Kallvikens gästhamn. Gästhamnen är belägen vid Lövångers gamla hamn med anor från 1600 talet. i viken ligger ett antal båthus som ännu används av aktiva fiskare. Vid hamnen finns det en vågbrytare samt en gemensam grill med stolar och bänkar. Närmsta granne med hamnen är en mindre badstrand. Utedass finns i hamnen. Det finns även cyklar att låna som båtgäst.

Passa på och ta gärna en promenad upp till Tulterberget och njut av utsikten där. In till Lövånger är det 5 kilometer där Lövångers kyrkstad ligger med möjlighet till övernattning och med egen restaurang. I Lövånger finns även en välsorterad matvaruaffär.

Förtöjning

Prisinformation

50 kr/ natt

Kallviken Gästhamn

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Välkommen till Gävle!Annons - Välkommen till Gävle!
Annons
Annons - Bara godkända varor över gränsenAnnons - Bara godkända varor över gränsen
Annons
Annons - Få maten till skärgården!Annons - Få maten till skärgården!
Annons
Annons - Bara godkända varor över gränsenAnnons - Bara godkända varor över gränsen