Malma Kvarn Gästhamn

Djup
1.5 - 3 m
Platser
30
Sjökort
6145 NE
Service
Bastu
Buss
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Kafé
Kiosk
Restaurang
Sugtömning
Toalett
Trådlöst bredband
Tvättstuga

Svenska Kryssarklubbens uthamn sedan 1946, vackert belägen på Fågelbrolandet vid Örsundet nära Nämndöfjärden. Här finns både gästhamn samt fasta platser för SXK:s medlemmar. Under säsongen arrangeras olika typer av kurser både för barn ungdomar, och vuxna. Juni- augusti bedriver SXK seglarläger samt ett kombinerat seglar och konfirmationsläger. Antalet gästplatser varierar mellan 10-30 stycken beroende på antalet medlemsbåtar som för tillfället är på plats i hamnen.
Förtöjning sker vid bojar. Max 8 ton.

I hamnen finns tillgång till restaurang Bistro Malma Kvarn, du når restaurangen på tel 0734 387636 alternativt www.bistromalma.se

Hamnen ligger 3 minuters promenad från badvänliga Kvarnsjön.  Bussförbindelse till Stockholm linje 432. Hamnen är öppen 15/5-30/9. För mer information hänvisar vi till SXK Stockholmkretsens hemsida www.sxk.se/stockholmskretsen eller till hamnkaptenen 08 57143074

Sandlåda, leksaker och flytvästar för barn finns att låna. Tipsrunda för barn och vuxna, hinderbana för barn. Cyklar och optimistjolle finns att låna.

Förtöjning

Boj

Prisinformation

185-425 kr för SXK medlem. 225-475 kr för icke medlem. Dagavgift 90 kr. El 65 kr.

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan Marina - Gästhamnen mitt i Malmö cityAnnons - Dockan Marina - Gästhamnen mitt i Malmö city
Annons
Annons - Bara godkända varor över gränsenAnnons - Bara godkända varor över gränsen
Annons
Annons - Upptäck Estlands och Lettlands kustlinje!Annons - Upptäck Estlands och Lettlands kustlinje!
Annons
Annons - Få maten till skärgården!Annons - Få maten till skärgården!