Muskö Sjökrog Gästhamn

Djup
1 - 3 m
Platser
20
Sjökort
6161 SW, 616 SW
Service
Buss
Färskvatten
Kafé
Kiosk
Restaurang
Sjömack Bensin
Sjömack Diesel
Toalett
Toalett (RWC)
Trailerramp
Muskö sjökrog ligger väl vindskyddat vid Mickrums brygga på norra muskö. Vi har ca 20 båtplatser och alla förtöjning i vår hamn är gratis. Det finns plats på den allmänna bryggan för stora båtar större båtar upp till 17 meter. Vidare finns både boj och rena bryggplatser för mindre båtar. På vår automation av drivmedel finns vatten, men tyvärr inget avlopp. Restaurangens uteservering finns plats för 100 sittande gäster och 70 gäster inomhus. Vi säljer även glass i kiosken. Mat för avhämtning pizza, sallad.

Förtöjning

Boj, Långsida

Prisinformation

Gratis hamnavgift.

Muskö Sjökrog Gästhamn

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård