Skansholmen Gästhamn

Djup
10 m
Platser
140
Sjökort
6181NW,SW
Service
Badplats
Bastu
Buss
Båttillbehör
Dusch
Eluttag
Fiske
Färskvatten
Gasol
Kafé
Kiosk
Latrin
Livsmedel
Restaurang
Sjömack
Sjömack Bensin
Sjömack Diesel
Ställplats husbil
Sugtömning
Toalett
Toalett (RWC)
Trailerramp
Trådlöst bredband
Tvättstuga
Skansholmens Gästhamn ligger på ön Mörkö precis vid färjelägret Skanssundet. Med våra 140 båtplatser kan vi alltid erbjuda en plats för dig och din båt. Fånga lugnet av havet och naturen samt den äkta matglädjen på Skansholmens Bistro. På Skansholmen finns det gästhamn, camping med stugor och vandrarhem, restaurang, café, glassbuffé, marin bensinmack, affär och reception.

Förtöjning

Bom, Långsida

Prisinformation

Priser finner du på www.skansholmen.com

Njut av storslagna utsikter från vår camping, stugor, vandrarhem samt gästhamn. God mat, dryck och för glassälskaren Sveriges troligen största glassbuffé. Musikevenemang på Bistrons terrass. Butik, minigolf och mindre lekplats. Strömmingsfiske fram till midsommar. Cykeluthyrning. Bad på stenstrand på området och ca 2 km till fin sandstrand. Vandring på Sörmlandsleden, rikt fågelliv och natur. Marin bensinmack öppet dygnet runt.

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård