Djurönäset Gästhamn

Djup
25 m
Platser
35
Sjökort
Service
Badplats
Buss
Eluttag
Färskvatten
Kafé
Kiosk
Restaurang
Toalett
Trådlöst bredband
Djurönäset Hotell Spa Konferens och Gästhamn ligger vackert beläget i Stockholms skärgård. Det finns vackra naturstigar för den som gillar att promenera, men också en härlig badplats med klippor, sandstrand och brygga. För den rastlöse finns både gymstationer, ett löpspår och kajakuthyrning. Dagspa kan köpas i hotellet. Som gäst i hamnen har du tillgång till toalett, färskvatten (20 l/dygn), laddström 10A och wifi. I den intilliggande hotellbyggnaden finns ett skärgårdsspa med 25-meters inomhuspool, varm infinitypool utomhus, relax, dusch, bastulandskap och gym. Vill du som gästhamnsbesökare komma till vårt spa finns det möjlighet att boka dagspa på djuronaset.com. På vår sommarrestaurang Sjöboden kan du spendera sena kvällar i solnedgången med god mat, dryck och en fantastisk utsikt över skärgården. Varje tisdag och torsdag från midsommar till mitten av augusti bjuds det dessutom på skön livemusik. I vår restaurang uppe i hotellbyggnaden serverar vi frukost varje dag. Vill man inte äta frukost i båten, går det utmärkt att köpa till hotellfrukost. Det görs i receptionen på hotellet. Kolla gärna innan att det finns plats 08-571 49000. Hela sommaren spelar flera av Sveriges hetaste artister i den intilliggande Folkparken. Håll koll i kalendariet, så du inte missar just din favorit Kalendarium – det händer på Djurönäset (djuronaset.com). Gästhamnen har ca 35 platser varav 8 st är bokningsbara via Dockspot.

Förtöjning

Fast akterförtöjning, Långsida

Prisinformation

Hamnavgift från 350 SEK

Bad, kajaker, konserter, mat, spa, gym, natur- se www.djuronaset.com

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård