Dockan Marina Malmö

Djup
3.5 m
Platser
200
Sjökort
921
Service
Bankomat
Buss
Båttillbehör
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Kafé
Kiosk
Livsmedel
Miljöstation
Restaurang
Sugtömning
Toalett
Trådlöst bredband
Tvättstuga

Dockan Marina ligger mitt i Malmö City i det expansiva området Dockan. Dockan är i sin tur en del av det omåttligt populära Västra Hamnen området känt för sina vackra promenader längs havet, sitt folkliv och sin spännande och nyskapande arkitektur där Turning Torso står i centrum. Dockan Marina har öppet året runt.

Dockan Marina ligger i gränslandet mellan den gamla och den nya staden och med Malmö Centralstation runt hörnet varifrån du når Kastrup/Köpenhamn city på mindre tid än du når någon annan stad i Sverige.

Runt hamnen och på ca fem minuters promenadavstånd hittar du minst 15 restauranger, caféer och salladsbarer som serverar allt från Pizza och sallader till tapas och affärsmåltider i exklusiv miljö. Några av restaurangerna ligger direkt vid vattnet och bara någon meter från båtlivet i Dockan Marina.

Vill du gå till frisören under ditt besök i Dockan Marina så hittar du ett antal frisörsalonger precis vid hamnen.

På max 10 minuters promenadavstånd kan vi erbjuda Turning Torso, en av Europas största utomhusskateparker stapelbäddsparken, djuphavsbadet Scaniabadet, flera apotek, mataffärer, stormarknader och systembolag samt Malmö Centralstation.

På ca 15 minuters promenadavstånd når du Malmös gamla stad, tre stora nybyggda hotell, Malmös nya kultur- och konferensanläggning Malmö Live och ett antal andra attraktiva destinationer.

Med stadsbuss från Dockan till Malmö Centralstation, där du byter till Öresundståg, kan du vara på Kastrup eller mitt i Köpenhamn bara drygt 40 minuter från det att du har lagt till i Dockan Marina.

Förtöjning

Bom, Långsida, Påle

Prisinformation

Från 250 kr/dygn. Hamnavgiften betalas i automat vid hamnkontoret eller via www.tallyweb.dk. El, vatten, bredband och lånecyklar ingår i hamnavgiften. Från och med säsongen 2016 har vi nytt hamnkontor i direkt anslutning till marinan med utökad kapacitet för WC, dusch och tvättstuga.

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan Marina - Gästhamnen mitt i Malmö cityAnnons - Dockan Marina - Gästhamnen mitt i Malmö city
Annons
Annons - Glad sjösäker sommar!Annons - Glad sjösäker sommar!
Annons
Annons - Få maten till skärgården!Annons - Få maten till skärgården!
Annons
Annons - Bara godkända varor över gränsenAnnons - Bara godkända varor över gränsen