Gottskär Gästhamn

Djup
2 - 5 m
Platser
Sjökort
925 NE
Service
Buss
Båtlyft
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Restaurang
Sjömack
Sjömack Bensin
Sjömack Diesel
Sugtömning
Toalett
Trailerramp
Tvättstuga
Småbåtshamn och gästhamn i f d fiskehamnen. Hamnen har trevlig miljö med sitt läge mitt i det lilla samhället. I hamnen finns Sjömack, Glasskiosk, Korvkiosk samt två restauranger. Inom promenadavstånd ytterligare en restaurang och hotell . Gästplatser för båtar upp till 12 m Kommunalbadplats på Utholmen, 500 meter. I hamnen finns uteplats och grillplats för gästande båtar. Sjömacken har kortautomat för tankning dygnet runt. Bankomat finns i Onsala Centrum, där även Hemköp-livsmedelsbutik, vårdcentral och apotek finns. Öppet 15/4-15/10. Hamnen öppen även övrig tid men begränsad service, kontakta Hamnkapten.

Förtöjning

Bom, Långsida

Prisinformation

<10 m 200 kr, 10-12 m 250 kr. El, dusch och toalett ingår.

Onsalafjorden bjuder på många vikar och fina sandstränder. Perfekt för små barn, strandhugg och kajakpaddling. Fisket i fjorden är vanligen bra med makrill och plattfiskar.

Båt och sjöfartsmuseum vid Onsala centrum, kaptensgårdar. Motions- och promenadstigar.
SUP- uthyrning i hamnen
Bageri 2km
Onsala Centrum och kyrka 3 km,
Kungsbacka Centrum 13 km med bus. Göteborg nås lätt med pendeltåg från Kungsbacka. Restid 45 minuter.
Cykeluthyrning
Glasskiosk

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård