Kalix Gästhamn

Djup
2 m
Platser
16
Sjökort
412 NE, 4101 SE
Service
Buss
Färskvatten
Kafé
Kiosk
Latrin
Livsmedel
Miljöstation
Restaurang
Ställplats husbil
Toalett
Trailerramp
Småbåtshamn i Kalix älv vid centrum.

Förtöjning

Bom

Prisinformation

Ingen avgift

Naturskön insegling genom älvens nedre lopp till småbåtshamn samt kajplats vid Kalix Camping och Kalixbron. Gångavstånd till Kalix centrum med bra utbud av service, sevärdheter och aktiviteter som bowling, kulturön Vassholmen och 18-håls golfbana mm. 50 meter från bryggan ligger Strandängsbadet (inträde) med två uppvärmda pooler, dusch samt café. För mer info om våra hamnar och Kalix skärgård se www.bottenviken.se.

Kalix Gästhamn

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård