Kalmar Gästhamn

Djup
2 - 4.5 m
Platser
140
Sjökort
712 NW, SE, SW
Service
Badplats
Bankomat
Bastu
Buss
Båtbottentvätt
Båtlyft
Båttillbehör
Dusch
Eluttag
Fiske
Färskvatten
Gasol
Kafé
Kiosk
Kran/Truck
Livsmedel
Mastkran
Miljöstation
Motorservice
Restaurang
Sjömack
Sjömack Bensin
Sjömack Diesel
Ställplats husbil
Sugtömning
Toalett
Trailerramp
Trådlöst bredband
Tvättstuga

Gästhamn mitt i centrum. Öppen året om, bemannad dagl. 1/5-30/9, övr tid turistbyråns öppettider eller enligt kontakt. Servicebyggnader varav en med bastu. Båtbottentvätt finns i gästhamnen.

Kalmar Gästhamn en av ostkustens mest välbesökta gästhamnar, strategiskt belägen utmed en av landets populäraste farleder Kalmarsund. I gästhamnen finns den service du och din besättning behöver för en trevlig båtsemester. I anslutning till Kalmar Gästhamn finns också marina med fullservice och fullsorterad skeppshandel. På promenadavstånd har du flera kända besöksmål som Kalmar slott, Regalskeppet Kronan, Kvarnholmen med Kalmar citys charmiga handel och ett stort antal pubar och restauranger. I Kalmar hamn finns en sjömack med generösa öppettider. När du har båtsemester utmed Kalmarsundskusten och vill uppleva småländsk idyll kan du med fördel lägga till i gästhamnarna på Revsudden och i Ekenäs under din seglats till Öland eller skärgården i norra Kalmarsund.

Förtöjning

Boj, Bom, Långsida

Prisinformation

Från 270 kr/dygn. El 50 kr. Husbil 270 kr inkl el.

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Välkommen till Gävle!Annons - Välkommen till Gävle!
Annons
Annons - Glad sjösäker sommar!Annons - Glad sjösäker sommar!
Annons
Annons - Få maten till skärgården!Annons - Få maten till skärgården!
Annons
Annons - Bara godkända varor över gränsenAnnons - Bara godkända varor över gränsen