Klintemåla Gästhamn

Djup
5 m
Platser
12
Sjökort
624 NW
Service
Badplats
Dusch
Eluttag
Fiske
Färskvatten
Gasol
Kafé
Livsmedel
Miljöstation
Sjömack
Sjömack Bensin
Sjömack Diesel
Toalett
Trailerramp
Tvättstuga

Liten trivsam småbåtshamn 5 M norr om Kråkelund. Från Strupödjupet går en utprickad båtsportled in till hamnen för max 3 m djupgående båtar. Öppet vecka 24-32. Bensin och diesel året runt. För mer info www.valborgsiklintemala.com eller sociala medier Facebook: Valborgs i Klintemåla Instagram: valborgsiklintemala

Gästhamnen har ett mysigt café med smörgås, våfflor och hembakat som specialité. I butiken finns en hel del närprodcuerat. Ostkustleden 3 km, Stenåldersbosättning (Snäckedal), tipspromenad, caféet arrangerar event under säsong såsom quiz, stå upp och kulturevenemang, se hemsida för tider och biljetter.

Förtöjning

Boj

Prisinformation

200kr ink el och vatten

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Välkommen till Gävle!Annons - Välkommen till Gävle!
Annons
Annons - Bara godkända varor över gränsenAnnons - Bara godkända varor över gränsen
Annons
Annons - Få maten till skärgården!Annons - Få maten till skärgården!
Annons
Annons - Glad sjösäker sommar!Annons - Glad sjösäker sommar!