Kungsör Gästhamn

Djup
1.5 - 3.5 m
Platser
12
Sjökort
1131 W, 114
Service
Båtlyft
Båttillbehör
Båtvarv
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Latrin
Mastkran
Miljöstation
Motorservice
Restaurang
Ställplats husbil
Sugtömning
Toalett
Trailerramp
Trådlöst bredband
I Arbogaån nedströms järnvägsbron (fri höjd 2,5 m). Betalning sker i automat. I Arbogaån nedströms järnvägsbron (fri höjd 2,5 m). Betalning sker i automat på servicehuset Kajutan. Vi har öppet maj till september. Kontakta turistinformation 0227 600 101 vid frågor. Markering för turbåt.

Förtöjning

Ankring, Boj, Långsida, Påle

Prisinformation

Avgift: Båtplats 150 kr /dygn samt el 50 kr/ dygn

Kungsuddens hembygdsgård på andra sidan Arbogaån med museum och café. Gästbrygga finns. Kung Karls kyrka i centrum, där det finns caféer och restauranger. Ekuddens Camping 700 m.

Kungsör Gästhamn

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård