Oxelösunds Gästhamn

Djup
1.2 - 6 m
Platser
100
Sjökort
6211 SW
Service
Bankomat
Buss
Båtlyft
Båttillbehör
Båtvarv
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Gasol
Kafé
Kiosk
Livsmedel
Mastkran
Miljöstation
Motorservice
Restaurang
Sjömack
Sjömack Bensin
Sjömack Diesel
Sugtömning
Toalett
Trailerramp
Trådlöst bredband
Tvättstuga

Trådlöst internet. Lek/bollplan. Boule. Turisttaxi och Tufftuff-tåg till centrum där stor livsmedelsbutik, apotek och systembolag finns. Segelmakeri 1 km. Natursköna skärgårdsomgivningar med vacker badplats (800m). Sjöfartsmuseum (200m). Båt, båttillbehör samt husbilsbutik i direkt anslutning till hamnen. Bra kommunikationer via Nyköping, Tåg, flyg, buss.

För vidare turistisk information, se https://www.visitoxelosund.se/boende/oxelosunds-gasthamn

Oxelösund har ett fantastiskt läge intill några av våra vackraste och mest populära leder och farvatten. Här har du nära till både ytterskärgården med sin vackra natur och Oxelösunds olika attraktioner och aktiviteter. Oxelösund är kontrasternas stad man kan uppleva vacker Skärgård och natur men också en intressant industri.

I Oxelösunds Gästhamn hittar du allt du behöver och för dig som tycker om en aktiv semester finns det mycket att välja på i omgivningarna. Spela fotboll, basket eller boule i gästhamnen. Bada och sola vid något av de många vackra havsbaden och kanske äta en god skärgårdsvåffla, paddla kajak i skärgården, vandra i fågelrika våtmarker eller utforska svunna tiders skärgårdsliv på någon av de äldsta bebodda öarna på ostkusten. Det finns många olika intressanta museer i Oxelösund, som handlar om Skärgårdslivet, Sjöfartslivet och militär historia. Vill hela familjen ha en rolig och spännande tid tillsammans så kan ni besöka äventyrslandet, Boda Borg. För att ta sig runt i Oxelösund finns det möjlighet att ta en turisttaxi.

För vidare turistisk information, se: www.visitoxelosund.se

Förtöjning

Boj

Prisinformation

Avgift: 250 kronor/dygn vid högsäsong. 1 juni till 15 augusti.
Avgift: 100 kr/dygn vid lågsäsong. Före 1 juni och efter 15 augusti.

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan Marina - Gästhamnen mitt i Malmö cityAnnons - Dockan Marina - Gästhamnen mitt i Malmö city
Annons
Annons - Bara godkända varor över gränsenAnnons - Bara godkända varor över gränsen
Annons
Annons - Upptäck Estlands och Lettlands kustlinje!Annons - Upptäck Estlands och Lettlands kustlinje!
Annons
Annons - KustbevakningenAnnons - Kustbevakningen