Pampas Marina Västervik

Djup
- 10 m
Platser
40
Sjökort
623 W, 6231
Service
Dusch
El
Färskvatten
Gasol
Kafé
Restaurang
Sjömack
Toalett
Tvättstuga
WC
Pampas Marina Västervik ligger centralt och utmed Skeppsbrokajens strandpromenad. Här finns både säsongsplatser, gästhamnsplatser och dagplatser för besökare som antingen bara vill besöka Västervik över dagen eller för den som vill bo i båten. Förtöjning endast vid y-bom. I den utsträckning vi har lediga platser erbjuder vi även gästhamnsplatser för tillfälliga besökare. Gästhamnsavgift löses i vår butik som också är vårt hamnkontor under ordinarie öppettider.ÖPPETTIDER: 1 april – 30 sep: mån-fre 07:00-16:00, lunchstängt 12:00-13:00  och  1 okt-31 mars: mån-fre 07:00-16:00, lunchstängt 12:00-13:00 

Förtöjning

Boj och Y-bom

Prisinformation

Gästplatshyra per dygn inkl. dusch. Utöver detta kostar el (10 A säkring) 55 kr per dygn.
Dagavgift 100 kr.

BÅTBREDD och PRIS: > 4.00 m 250 kr, < 4.00 m 350 kr

 

 

Pampas tillhandahåller allt för din båt och ditt båtliv och har en fullservicemarina med certifiering på Volvo Penta och Mercury. Här hittar du också Västerviks enda sjömack och här finns även Bryggan där du kan ta något svalkande eller något gott att äta efter en padelmatch på området. Två padelbanor ligger precis vid vattnet som kan bokas via appen MATCHi (AppStore och Google Play). Här finns även en boulebana som utan kostnad kan nyttjas av alla som vill. På aktivitetsområdet finns möjlighet för att grilla och umgås.

  • På anläggningen finns el, färskvatten, servicehus med wc, dusch, tvättstuga, gasol, Sjömacken i Västervik, kafé, restaurang, fullserviceverkstad, butik med båttillbehör.
    För husbilsparkering hänvisas till ställplatsen Barlastudden Seaport.
Pampas Marina Västervik
Barlastgatan 3
59331 Västervik

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård