Rindö Gästhamn

Djup
2 - 6 m
Platser
50
Sjökort
6143 NW
Service
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Latrin
Sugtömning
Toalett
I Rindö Hamn behöver du inte välja mellan en aktiv fritid eller ett bra boende. Här fi­nns både och – på pendlingsavstånd till Stockholm och på randen till Stockholms underbara mellan- och ytterskärgård. Den fina skyddade hamnen är den naturliga samlingsplatsen. Här sjuder det av liv, särskilt sommar­­tid.

Förtöjning

Boj, Bom

Prisinformation

Från 50 kronor

I Rindö Hamn kan man besöka många olika verksamheter. Ostmakeriet, det småskaliga hantverksmässiga mejeriet på Rindö med tillhörande café, ligger precis i hamnen, följ gatan upp precis vid båthuset. Även Syrran & jag ligger på samma gata upp, restaurang och Waxholms bryggeripub. Precis här invid gästhamnen ligger restaurang Batteriet. Bed and breakfast Rindö finns även det i hamnen. Solna Marin ligger i hamnen med sin serviceverkstad, auktoriserade Volvo Penta verkstad samt Suzuki, Honda och Mercruiser. Även båtmäklaren Båtdepån håller till i hamnbassängen.

Rindö Gästhamn

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård