Saltsjö-Duvnäs Gästhamn

Djup
3 - 12 m
Platser
70
Sjökort
6142 SW
Service
Bankomat
Buss
Båtlyft
Båtvarv
Eluttag
Färskvatten
Gasol
Kafé
Kiosk
Livsmedel
Mastkran
Restaurang

Mycket vacker hamn i vackra idylliska villasamhället Saltsjö-Duvnäs. Gästhamnen är öppen 1 maj-15 oktober. På marinan pågår normalt dagligen utbildningsverksamhet hos ABC Seglar & Båtskola som arrangerar Seglar- och motorbåtskurser. Närmsta granne till marina som servar allt på motor och segelbåtar. Kran för lyft finns. I närliggande Fisksätra och saltsjöbaden finns segelmakerier som reparerar segel. I Fisksätra finns Sveriges första Slagfältsmuseum som berättar om slaget vid Stäket år 1719. Många bryggäster lämnar sina båtar på ABC Marina för utflykter in till Stockholm. Många lämnar båtarna för veckor hos ABC marina för för att åka hem och jobba m.m. och senare återkomma. Det tar ca 20 minuter in med tåg el buss till Stockholm.
Välkommen!

ABC Seglar & Båtskola arrangerar dagligen Segel- och motorbåtskurser , affärscentrum 2 km Ektorps Centrum samt Nacka Forum. Nära till Buss och tågstation ca 20 min in till Stockholm.
Sveriges första Slagfältsmuseum i Fisksätra som berättar om Slaget vid Stäket år 1719.
Friluftsliv i Erstavikens och Nyckelvikens fritidsområden 1 km.

Förtöjning

Boj, Bom, Långsida

Prisinformation

Upp till 10 meter: 350kr/dygn, 1950 kr/vecka.
10-12 meter: 400 kr/dygn, 2600 kr/vecka.
Över 12 meter: 475 kr/dygn, vecka offereras.
Över 12 m med bredsida mot brygga: 575 kr/dygn, vecka offereras.

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan Marina - Gästhamnen mitt i Malmö cityAnnons - Dockan Marina - Gästhamnen mitt i Malmö city
Annons
Annons - Glad sjösäker sommar!Annons - Glad sjösäker sommar!
Annons
Annons - Få maten till skärgården!Annons - Få maten till skärgården!
Annons
Annons - Watski är Nordens ledande nätbutik inom båttillbehör och vattensport.Annons - Watski är Nordens ledande nätbutik inom båttillbehör och vattensport.