Barsebäckshamns Gästhamn

Djup
1.6 - 2.7 m
Platser
200
Sjökort
921/922
Service
Bankomat
Buss
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Kafé
Kiosk
Mastkran
Miljöstation
Restaurang
Sugtömning
Toalett
Trailerramp
Trådlöst bredband
Tvättstuga
Utkörning av livsmedel
Barsebäckshamn är beläget mitt i Öresund med utprickad insegling. Det är enkelt att angöra hamnen som har skydd mot alla vindar. Hamnen även Röd/Grön skyltning. Vi har även 7 stycken ställplatser som vi hyr ut under sommarsäsongen för 275kr/natt inkl. el.

Förtöjning

Långsida, Påle

Prisinformation

<10m 225 kr 10-12m 275 kr 12-14m 390 kr > 14m 525 kr
Elektricitet är inkluderat i priset. Hel vecka = fem dygnsavgifter.

Barsebäckshamn är beläget mitt i Öresund på den svenska sidan. Barsebäck är ett gammalt fiskeläge med charm och stor tillgänglighet av service o attraktioner. Promenader, bad, golfbana, restauranger och en aktiv segelklubb är några exempel.

Barsebäckshamns Gästhamn

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård