Gävle Gästhamn

Djup
3 - 5 m
Platser
30
Sjökort
534SW
Service
Bankomat
Bastu
Buss
Båttillbehör
Dusch
Eluttag
Fiske
Färskvatten
Kafé
Kiosk
Latrin
Livsmedel
Miljöstation
Restaurang
Sjömack Bensin
Sjömack Diesel
Ställplats husbil
Sugtömning
Toalett
Toalett (RWC)
Trådlöst bredband
Tvättstuga

Gävle Gästhamn är centralt belägen med enbart 1 km in till Gävle centrum. Intill gästhamnen finns ett servicehus med WC, dusch, bastu samt tvättstuga. Gästhamnen är öppen 15/5 – 15/9. Betalning sker via en betalningsautomat som står intill servicehuset eller via GoMarinas app. När du betalat för att nyttja servicehuset eller för en båtplats får du en kod som du använder för att aktivera elen vid båten eller för att komma in i servicehuset.

Välkommen till Gävle! Hemstad för världens största och mest kända halmbock, Gävlebocken, som pryder Slottstorget varje år från första advent. Mitt i staden ligger Boulognerskogen, Sveriges största stadspark, tillika en grön oas för Gävleborna – som för övrigt precis blivit över 100 000 stycken. Detta gör Gävle till en liten storstad, bara 80 minuter från Stockholm.

På promenadavstånd kan du uppleva Gävle citys shoppingutbud och restauranger där stora som små kan hitta något som passar just deras smaklökar. Här finns även badplatser, sevärdheter och aktiviteter som passar hela familjen. Längs Gävles kust finns massvis av smultronställen att stanna till vid, både från hav och land. Ät gott vid någon av våra fiskrestauranger, hyr en cykel och prova våra fina kustnära gång-och cykelleder.

Förtöjning

Bom

Prisinformation

Hamnavgift från 150 kronor.

Gävle Gästhamn

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Välkommen till Gävle!Annons - Välkommen till Gävle!
Annons
Annons - Glad sjösäker sommar!Annons - Glad sjösäker sommar!
Annons
Annons - Få maten till skärgården!Annons - Få maten till skärgården!
Annons
Annons - KustbevakningenAnnons - Kustbevakningen