Hindersön Ostisund Gästhamn

Djup
2 m
Platser
10
Sjökort
414
Service
Bastu
Dusch
Färskvatten
Kafé
Restaurang
Toalett
Ostisund är en vacker vik på Hindersön i Luleå skärgård. Här har bott människor sedan 1500-talet som livnärt sig på fiske och jordbruk. Turbåt till centrala Luleå.

Förtöjning

Långsida

Prisinformation

60 kr

Litet fiskeläge på Hindersöns sydöstar sida nära bykärnan. Jopikgården Pensionat o restaurang, 400 m från hamnen. Hindersön är en av de största öarna i Luleå skärgård o den enda norr om Arholma med jordbruk. Gammal kalkugn och gruvan.

Hindersön Ostisund Gästhamn

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård