HSSS Käringön Gästhamn

Djup
1.7 - 2.5 m
Platser
20
Sjökort
532
Service
Bastu
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Toalett
Trådlöst bredband

På Käringön i inloppet av Vintergatsfjärden finns HSSS klubbholme med gästhamn. Bryggor med minsta djup på 2.2 meter på södra sidan, insegling mellan röda och gröna prickar och brygga med minsta djup 2.7 meter på norra sidan. Det finns plats för totalt ca 25 båtar. Förtöjning sker långsides på södra sidan och med ankare på norra sidan. Södra sidan är skyddad för alla vindar

På ön finns ennybggd stuga med kök och sittplatser för ca 20 personer och en inglasad uteplats med trevlig havsutsikt. Det finns också två gäststugor, en 2-bädds och en 4-bädds, att hyra dygnsvis för medlemmar och gäster för 250 kronor. Det bokas på hamnkontoret på 070-2178603.

El och vatten finns på bryggorna på södra sidan. Torrtoa, vedeldad bastu, dusch, sopmaja och stor utegrill finns samt trådlöst internet. För barnen finns gungor, sandlåda och en enklare badstrand.

Endast betalning med Swish.

Förtöjning

Ankring, Långsida

Prisinformation

100 kr/dygn. El 50 kr/dygn
Tillgång till bastu ingår i hamnavgiften

HSSS Käringön Gästhamn
LÅNGÖN 196
824 91 Iggesund

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Välkommen till Gävle!Annons - Välkommen till Gävle!
Annons
Annons - Glad sjösäker sommar!Annons - Glad sjösäker sommar!
Annons
Annons - Upptäck Estlands och Lettlands kustlinje!Annons - Upptäck Estlands och Lettlands kustlinje!
Annons
Annons - Ska du ut på sjön med vännerna?Annons - Ska du ut på sjön med vännerna?