Skallkroken Gästhamn

Djup
2.2 m
Platser
130
Sjökort
923
Service
Badplats
Buss
Båtlyft
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Kafé
Kiosk
Kran/Truck
Latrin
Livsmedel
Mastkran
Restaurang
Ställplats husbil
Sugtömning
Toalett
Toalett (RWC)
Trailerramp
Trådlöst bredband
Tvättstuga
Hamnens läge utmed Kattegatts E6:a har gjort den välbesökt av gästande båtar, dels på grund av dess skyddade läge, men också för att besökarna lärt sig uppskatta trakten med dess härliga sandstränder och underbara naturreservat. Hamnen ligger 4NM norr om Tylön på södra Hallandskusten. Det finns ca 150 anlagda platser i bredder från 2 till 4,5 meter. Röd/grön markering gäller. Hamnen muddrades 2019 och djup är 2,5 m. Hamnen ägs och drivs av Skallkrokens Båtsällskap.

Förtöjning

Bom, Långsida, Påle

Prisinformation

Båt 250 kr, Husbil 280 kr.
Betalning görs med Swish 123213 8378, eller appen GoMarina.
Husbilar gör förbokning via vår hemsida.

Livräddningsstationen i Särdal 2 km. Skallbergets naturreservat med mäktigt flygsandfält. Fina bad och krabbfiske för barnen. Grillplats. Golf 2 km.

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård