Uvmarö Hamn

Djup
2 - 4 m
Platser
22
Sjökort
622
Service
Bastu
Båtlyft
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Kafé
Miljöstation
Restaurang
Toalett
Toalett (RWC)
Trailerramp
Tvättstuga
Uvmarö Hamn är en skyddad och lugn hamn som ligger på Norra Finnö i Sankt Anna skärgård, alldeles intill farleden. För orientering i hamnen se appen Smart Marina med 360 o vy. Här finns också Magasinet, en timmerbyggnad från 1860 som flyttats till hamnen, med restaurang, café och gårdsbutik och inriktning på produkter från vårt skärgårdslantbruk på Missjö gård. Vi tillagar maten från grunden och bakar allt på plats. Intill hamnen finns ett naturreservat och flera vandringsleder. Blue Flag certifiering 2021.

Förtöjning

Gångbar Y-bom, Långsida

Prisinformation

Bomplats: 220:- / dygn
Långsida: se hemsidan

I hamnen finns Magasinet med restaurang, café och gårdsbutik. Naturreservat och vandringsleder av olika längd. Bastu. Cykeluthyrning. Med cykel når du lanthandel, flera badplatser, skärgårdsmuseum m.m.

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård