Hamburgsund Gästhamn

Djup
0.8 - 4 m
Platser
50
Sjökort
934 SE med spec.
Service
Bankomat
Buss
Båtlyft
Båttillbehör
Båtvarv
Dusch
Eluttag
Färskvatten
Gasol
Kafé
Kiosk
Latrin
Livsmedel
Miljöstation
Motorservice
Restaurang
Sjömack
Sjömack Bensin
Sjömack Diesel
Sugtömning
Toalett
Trailerramp
Tvättstuga
Hamburgsund gästhamn består av två huvudbryggor. En av bryggorna ligger på fastlandet något söder om färjan, mellan fiskehamnen och marinan. Den andra är placerad på Hamburgö i direkt anslutning till färjeläget. Det finns även gästplatser vid Hjalmars Kaj som är renoverad 2022. Hamnkontoret, beläget på fastlandssidan erbjuder uthyrning av kajak, elcykel och enklare servering. Gästhamnen är öppen under hela året. Betalning sker genom Dockspot eller till hamnvärd. Vid betalning erhålls en kod som ger gästen tillgång till dusch/wc och sopskåp.

Förtöjning

Långsida

Prisinformation

Se hemsida www.turistenvast.se

Livet i gästhamnen, sol och bad, de fina uteserveringarna och utbudet av shopping, kultur och aktiviteter bidrar till en myllrande men lugn och familjevänlig atmosfär. Intill gästhamnen finns en stor lekplats och brygga för krabbmete. På den nyrenoverade Hjalmars kaj kan alla njuta av sundet på sköna bänkar eller leka i den miniatyr av Nolhåtten som byggts där. Värt att nämna är såklart natursköna Hamburgö, med fantastiska badstränder och vandringstråk samt Hornborgs slottsruin och Scen på Bônn som bidrar till ett otroligt utbud av kultur och evenemang under hela året.

Ankra upp längs Sveriges långa kustlinjer och många insjöstränder!

Sverige är till stora delar omgivet av vatten och har många stora sjöar och vattenvägar. Visste du att du kan korsa landet från östkusten till västkusten via Europas största innanhav, Vänern? En båtsemester i Sverige kan alltså starta i Östersjön och sluta i Skagerack via den vackra Göta kanal. Vattnet är rent och klart och du kan bada överallt. Lägger du till i Stockholm och hälsar på kungen i slottet kan du faktiskt att fiska middagen från kajen i Gamla stan.

Annons
Annons - Dockan MarinaAnnons - Dockan Marina
Annons
Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/Annons - https://www.gasthamnsguiden.se/sv/annonsera-pa-gasthamnsguiden/
Annons
Annons - Visit ValdemarsvikAnnons - Visit Valdemarsvik
Annons
Annons - Upplevelser i Trosa skärgårdAnnons - Upplevelser i Trosa skärgård